Η τελευταία λέξη στο χώρο του fun-θεάματος

που παντρεύει αρμονικά καταξιωμένες και θεαματικές δραστηριότητες.

Έχει μεγάλη απήχηση τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους.
Η επιτυχία του είναι ότι επιτρέπει σε όλο τον κόσμο να δοκιμάσει, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες και ειδική προπόνηση για να πετύχουν άλματα και τούμπες και ότι άλλες φιγούρες θελήσουν, με απόλυτη ασφάλεια.

Ο κάθε συμμετέχων
δένεται από το ειδικευμένο προσωπικό με τα ειδικά λάστιχα στη ζώνη ασφαλείας της μέσης. Αυτά του προσδίδουν την κατάλληλη βοήθεια και ασφάλεια στην αναπήδηση και σταθεροποίηση του άλματος του. Το εντυπωσιακό με την καινούργια και μοναδική αυτή κατασκευή, είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα σε 4 συμμετέχοντες να πραγματοποιούν φιγούρες την ίδια στιγμή στα αντίστοιχα τραμπολίνο που υπάρχουν στη βάση της.Είναι ο μοναδικός σχεδιασμός στο είδος του που μπορεί και εξυπηρετεί 4 πελάτες συγχρόνως.

Το bungee-τραμπολίνο εξαιτίας του εντυπωσιακού ύψους του (7 μέτρα), του χώρου που καταλαμβάνει (100τ.μ.) και της θεαματικότητας που προσφέρει (4 άτομα που κάνουν ταυτόχρονα φιγούρες), γίνεται αυτόματα πόλος έλξης για όλο τον περαστικό κόσμο.

 

BUNGEE  ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

5€

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

5€ τα τριάντα λεπτά


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

 summer-camp-new

kids-2

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall